Trajnim Grimi

Për të gjithë pasionantët e grimit…

 

Trajnimi për kualifikimin si grimer ka për qëllim të i’u ofrojë kandidatëve
aftësim profesional në fushën e veprimtarisë së grimit.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data 16 maj deri më 16 qershor 2022.

Trajnimi i grimit në ANGEL ACADEMY përfshinë:

— 160 orë mësimore, nga 3 ditë në javë

— Setin profesional të brushave të aplikimit të grimit

— Praktimin e njohurive me realizim të produkteve INGLOT

— Orari i ligjeratave: 09:00-13:15, në objektin e Angel Academy në Prishtinë

Çmimi: 1.350€

Vlerësimi në trajnimin e grimit tek ANGEL bëhet në dy pjesë:

Pjesa Teorike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathesia teorike e studentëve ngritet:

1. Format e fytyrës
2. Llojet e lëkurës
3. Produktet
4. Menaxhimi i studios, mirësjellja me klientë, regjistrimi i takimeve (termineve)
5. Menaxhimi financiar
6. Siguria në punë

Pjesa Praktike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathesia praktike e studentëve ngritet:

1. Përdorimi i mjeteve dhe produkteve
2. Aplikimi i grimit bazik (të thjeshtë)
3. Aplikimi i grimit profesional
4. Aplikimi i grimit “No Make-up”
5. Aplikimi i grimit artistik – skenik (Grim Editorial, Revista, Video Klipe, Filma, Teatër, Sport)

Validimi i kalifikimit:

Kandidatët pas përfundimit të trajnimit do të pajisen me çertifikatë origjinale nga ANGEL ACADEMY.

Appointment

   Your appointment has been booked with Angel Studio Academy. Please check you email for more informations.
   0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop