Trajnimet

për të gjithë pasionantët e estetikës
AKADEMIA ANGEL

Bëhuni një estetist profesionist

Ne ofrojmë trajnime për të gjithë pasionantët e estetikës.

Në Angel Academy, ju mund të mësoni rreth vetullave, grimit, thonjëve (manikyr & pedikyr), qerpikë, tatuazhet kozmetike (Eyeliner Tattoo & Lip Contouring) dhe do të përfundoni kurset si një profesionist i aftë në fushën tuaj të zgjedhur të estetikës.

Trajnim Grimi

Trajnimi për kualifikimin si grimer ka për qëllim të i’u ofrojë kandidatëve aftësim profesional në fushën e veprimtarisë së grimit.

Trajnimi i rradhës i grimit do të mbahet nga data
16 maj deri më 16 qershor 2022.

Shiko Më Shumë…

Trajnimi Teknik i Thonjëve

Trajnimi për kualifikim si teknik i thonjëve (manikyr dhe pedikyr) ka për qëllim të i’u ofrojë kandidatëve aftësimin profesional në veprimtarinë e thonjëve.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data
16 maj deri më 16 qershor 2022.

Shiko Më Shumë…

Trajnimi Tatuazh Eyeliner-i

Trajnimi për kualifikim profesional i tatuazhës së përhershme të eyeliner-it ka për qëllim të i’u ofrojë kandidatëve aftësim profesional në veprimtarinë e tatuazhëve kozmetike.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data
6 qershor deri më 16 qershor 2022.

Shiko Më Shumë…

Trajnimi i Konturimit Të Buzëve

Trajnimi për kualifikim profesional i konturimit të përhershëm buzëve ka për qëllim të i’u ofrojë kandidatëve aftësim profesional në veprimtarinë e konturimit të buzëve.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data
6 qershor deri më 16 qershor 2022.

Shiko Më Shumë…

Trajnimi i Qerpikëve

Trajnimi për kualifikim si teknik në trajtimet e mbjelljës, ngritjës dhe zgjatjës së qerpikëve ka për qëllim aftësimin e kandidatëve në nivelin më të lartë profesional në veprimtarinë e bukurisë.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data
16 maj deri më 26 maj 2022.

Shiko Më Shumë…

Trajnimi i Vetullave

Trajnimi për kualifikim profesional të veprimtarisë së vetullave ka për qëllim të i’u ofrojë kandidatëve aftësimin në nivelin më të lartë profesional në veprimtarinë e bukurisë.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data
9 maj deri më 14 maj 2022.

Shiko Më Shumë…

Phi Academy – PhiBrows Training

Këtu mund të aplikoni për të marrë pjesë në PhiBrows Training nga Phi Academy nën mentorimin e PhiBrows Master, Vjosa Metaj.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data 20 deri 21 qershor 2022.

Shiko Më Shumë…

Appointment

   Your appointment has been booked with Angel Studio Academy. Please check you email for more informations.
   0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop