PhiBrows Microblading

Për të gjithë pasionantët e Microblading…

Trajnimi PhiBrows nga Phi Academy synon t’u sigurojë studentëve aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për t’u bërë një profesionist i vetullave në industrinë e Microblading.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data 20 deri 21 qershor 2022.

Trajnimi PhiBrows përfshinë:
— Trajnim 2 ditor
— Setin profesional të Microblading nga Phi Academy
— Ndjekje të mësimeve në PhiApp

Vlerësimi në Trajnimin PhiBrows bëhet në dy pjesë:

Pjesa Teorike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathesia teorike e studentëve ngritet.

Pjesa Praktike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathesia praktike e studentëve ngritet.

Validimi i kalifikimit:

Pas përfundimit të suksesshëm të Trajnimit PhiBrows, ju do pajiseni me një certifikatë origjinale të Phi Academy.

Appointment

   Your appointment has been booked with Angel Studio Academy. Please check you email for more informations.
   0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop