Trajnimi i Vetullave

Për të gjithë pasionantët e vetullave…

Trajnimi për kualifikim si teknik i vetullave ka për qëllim aftësimin e kandidatëve në nivelin më të lartë profesional në veprimtarinë e bukurisë.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data 9 maj deri më 14 maj 2022.

Trajnimi i vetullave në ANGEL ACADEMY përfshinë:

— 25 orë mësimore (45 min), per 5 dite rradhazi

— Orari i ligjeratave: 09:00-13:00, në objektin e Angel Academy në Prishtinë

— Studenti pas përfundimit të suksesshëm të trajnimit përfiton setin profesional të vetullave

– Praktika realizohet me produkte dhe paisje përkatëse të vetullave

Çmimi: 500€

Vlerësimi në trajnimin e vetullave tek ANGEL bëhet në dy pjesë:

Pjesa Teorike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathesia teorike e studentëve ngritet:

1. Kundërindikacioni, Anatomia,
Fiziologjia, Higjiena
2. Reagimet e mundëshme
dhe kontrolli i infeksionit, sëmundjet
3. Format e vetullave dhe matja e tyre
4. Dallimet e piskatores dhe gërshërëve
5. Mënyrat e pastrimit të vetullave
6. Përshtatja e pigmentit për ngjyrosje
7. Menaxhimi i studios,
mirësjellja me klientë, regjistrimi
i takimeve (termineve)
8. Menaxhimi financiar
9. Siguria në punë

Pjesa Praktike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathesia praktike e studentëve ngritet:

1. Përdorimi i mjeteve dhe produkteve
2. Aplikimi i kompletit të plotë sipas formës së syve
3. Mbushjet
4. Heqja e qerpikëve të dëmtuar
5. Dhënia e këshillave për kujdesin pas trajtimit

Validimi i kualifikimit:

Kualifikimi si Artist Profesional i Vetullave përfshinë çertifikatën origjinale të ANGEL ACADEMY.

Appointment

   Your appointment has been booked with Angel Studio Academy. Please check you email for more informations.
   0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop