Trajnimi Teknik I Thonjëve

Për të gjithë pasionantët e thonjëve…

Trajnimi për kualifikim si teknik i thonjëve (manikyr dhe pedikyr) ka për qëllim të i’u ofrojë kandidatëve aftësimin profesional në veprimtarinë e thonjëve.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data 16 maj deri më 16 qershor 2022.

Trajnimi Teknik i Thonjëve në ANGEL ACADEMY përfshinë:

— 120 orë mësimore, nga 3 ditë në javë

— Orari i ligjeratave: 09:00-13:00, në objektin e Angel Academy në Prishtinë

— Setin profesional të manikyrit dhe pedikyrit

— Praktika realizohet me produkte dhe paisje përkatëse të manikyrit dhe pedikyrit

Çmimi: 1.350€

Vlerësimi në trajnimin “Teknik i Thonjëve (Manikyr & Pedikyr)” tek ANGEL bëhet në dy pjesë:

1. Pjesa Teorike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathesia teorike e studentëve ngritet:

1. Njohja dhe mirëmbajtja e mjeteve të punës
2. Identifikimi i formave të thonjëve
3. Produktet
4.Menaxhimi i studios, mirësjellja me klientë, regjistrimi i takimeve (termineve)
5. Menaxhimi financiar dhe regjistrimi i shitjeve
6. Siguria në punë
7. Hulumtimi i tregut të produkteve
8. Marketingu dhe fotografimi i thonjëve

2. Pjesa Praktike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathësia praktike e studentëve ngritet:

1. Përdorimi i mjeteve dhe produkteve
2. Aplikimi i produkteve
3. Zgjatja me letër
4. Mbjellja e thonjëve
5. Riparimi i thonjëve
6. Dizajnet
7. Manikyri “Russian” / mënyra ruse e manikyrit
8. Dizajni i pedikyrit

Validimi i kualifikimit:

Kualifikimi si Teknik Profesional i Thonjëve (Manikyr & Pedikyr) është i validuar dhe akredituar ndërkombëtarisht, nga të gjitha shtetet që njohin Republikën e Kosovës.
Ju gjithashtu do të pajiseni me çertifikatë origjinale të ANGEL ACADEMY.

Appointment

   Your appointment has been booked with Angel Studio Academy. Please check you email for more informations.
   0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop