Trajnimi I Trajtimëve Të Qerpikëve

Për të gjithë pasionantët e qerpikëve…

Trajnimi për kualifikim si teknik i qërpikëve ka për qëllim aftësimin e kandidatëve në nivelin më të lartë profesional në veprimtarinë e bukurisë.

Trajnimi i rradhës do të mbahet nga data 16 maj deri më 26 maj 2022.

Trajnimi i trajtimeve të vetullave në ANGEL ACADEMY përfshinë:

— 10 ditë mësimore

— Orari i ligjeratave: 09:00-13:00, në objektin e Angel Academy në Prishtinë

— Studenti pas përfundimit të suksesshëm të trajnimit përfiton kitin profesional të qërpikëve

— Praktika realizohet me produkte dhe paisje përkatëse të vetullave

Çmimi: 750€

Vlerësimi në trajnimin e trajtimeve të qerpikëve tek ANGEL bëhet në dy pjesë:

Pjesa Teorike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathesia teorike e studentëve ngritet:

1. Kundërindikacioni, Anatomia,
Fiziologjia e syrit, Higjiena
2. Reagimet e mundëshme
dhe kontrolli i infeksionit
3. Kujdesi pas tretmanit
4. Avantazhet dhe disavantazhet
e llojeve të ndryshme të qërpikëve
5. Dallimet e llojeve të qërpikëve
6. Dallimet e piskatores
7. Efektet e ndryshme të ngjitësve
8.Menaxhimi i studios, mirësjellja me
klientë, regjistrimi i takimeve (termineve)
9. Menaxhimi financiar
10. Siguria në punë

Pjesa Praktike përfshinë të gjitha temat e moduleve përkatëse, me anë të cilave shkathesia praktike e studentëve ngritet:

1. Përdorimi i mjeteve dhe produkteve
2. Aplikimi i kompletit të fijeve sipas
formës së syve
3. Pastrimi i qërpikëve
4. Mbushja
5. Rimbushje
6. Heqja e qerpikëve të dëmtuar
7. Dhënia e këshillave për kujdesin pas
trajtimit

Validimi i kualifikimit:

Kualifikimi si Artist Profesional i Qërpikëve përfshinë çertifikatën origjinale të ANGEL ACADEMY.

Appointment

   Your appointment has been booked with Angel Studio Academy. Please check you email for more informations.
   0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop